Індія Монсунд Малабар — легендарна кава сезону дощів.
Кава Індія Монсун Малабар вирощується в період мусонів за умов високої вологості. Унікальність цієї кави полягає в тому, що зерна обробляються вітром. Після збирання врожаю упродовж п'яти днів кавові зерна лежать під проливними дощами, накопичуючи вологу й одночасно обдуючися солоним морським повітрям.
Потім урожай поміщається в дерев'яні укриття, що захищають його від сонячного світла та забезпечують надходження повітря. Внаслідок такого зберігання зерно майже вдвічі збільшується в розмірах, набуваючи жовтогарячого відтінку та багатих смако-ароматичних властивостей.
Кава Індія Монсун Малабар має приємні півтони гіркого шоколаду із сильним, добре вираженим горіховим ароматом і довгим солодким посмаком. З цього сорту виходить багатий, міцний і збалансований напій.
Перевіряємо кожну партію та дорожимо всі ваші відгуки!
Відкриття кав'ярні, забезпечення офісу чи виїзного заходу? Ми запропонуємо найкращу ціну на каву!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид кави | Арабіка |
Форма випуску | Зерновий |
Ступінь обсмаження | Середня |
Тип упаковки | Герметичный пакет с клапаном |
Вага | 500 г |
Міцність кави | Міцний |