
Насиченість, виражена шоколадна гіркота та високий вміст кофеїну — все це основні особливості робусти Індонезія.
Цей сорт підійде для міцного еспресо та стане чудовою основою для сумішей з арабікою. Підсумкова чашка еспресо буде насиченою, мати багаті ноти чорного шоколаду та легким відтінком прянощів.
Індонезія можлива й не найвишуканіша, зате прямолінійна та відкрита, що дарує бадьорість щоранку!


Перевіряємо кожну партію та дорожимо всі ваші відгуки!

Відкриття кав'ярні, забезпечення офісу чи виїзного заходу? Ми запропонуємо найкращу ціну на каву!

| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Вид кави | Робуста |
| Форма випуску | Зерновий |
| Ступінь обсмаження | Середня |
| Тип упаковки | Герметичний пакет із клапаном |
| Вага | 500 г |
| Міцність кави | Міцний |