Насиченість, виражена шоколадна гіркота та високий вміст кофеїну — все це основні особливості робусти Індонезія.
Цей сорт підійде для міцного еспресо та стане чудовою основою для сумішей з арабікою. Підсумкова чашка еспресо буде насиченою, мати багаті ноти чорного шоколаду та легким відтінком прянощів.
Індонезія можлива й не найвишуканіша, зате прямолінійна та відкрита, що дарує бадьорість щоранку!
Перевіряємо кожну партію та дорожимо всі ваші відгуки!
Відкриття кав'ярні, забезпечення офісу чи виїзного заходу? Ми запропонуємо найкращу ціну на каву!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид кави | Робуста |
Форма випуску | Зерновий |
Ступінь обсмаження | Середня |
Тип упаковки | Герметичный пакет с клапаном |
Вага | 500 г |
Міцність кави | Міцний |