Унікальний клімат і агрокультурні особливості дають змогу збирати на плантаціях два врожаю кенської арабіки на рік. Щоб усі плоди були однаковим ступенем стиглості, а отже, і зерна однорідними та привабливими, збирають у 5-6 підходів.
Арабіка Кенія має неповторні оригінальні смакові риси, тому її легко відрізнити від інших сортів кави. Смак цієї кави густий насичений з основними винними, фруктовими та пряними нотами. Є чітко окреслена кислинка, легка гіркота, а в посмаку ноти цитрусових фруктів і лісових ягід.
Основні | |
---|---|
Виробник | Trevi |
Країна виробник | Україна |
Вид кави | Арабіка |
Форма випуску | Зерновий |
Ступінь обсмаження | Середня |
Тип упаковки | Герметичний пакет із клапаном |
Вага | 1000 г |