Зернова кава Garibaldi Espresso Bar створена для приготування дуже міцних напоїв.
Рецептура, де панує робуста, займаючи 80% суміші, пропонує створення оптимальної чашки еспресо. Робуста з В'єтнаму та Уганди дає шоколадний профіль, виражену гіркуватість, а 20% арабіки пом'якшують купаж.
Де краще використовувати каву Garibaldi Espresso Bar? Автоматичні та професійні кавомашини, офіс, якщо ваші колеги віддають перевагу міцній каві вранці.
Через свою щільність і насиченість, бленд Гарібальді сподобається шанувальникам лате та капучино, оскільки смак кави не загубиться в молоці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Gran Caffè Garibaldi |
Країна виробник | Італія |
Вид кави | Купаж арабіки та робусти |
Форма випуску | Зерновий |
Ступінь обсмаження | Середня |
Тип упаковки | Герметичний пакет із клапаном |
Вага | 1000 г |
Міцність кави | Міцний |